umiÎntr-un județ dominat și sărăcit de PSD de peste 30 de ani, Partidul Național Liberal aruncă în lupta pentru șefia Consiliului Județean Ialomița o candidată care și-a dedicat viața educării și bunăstării tinerilor din județ. Luminița Barcari, profesoară de chimie și fizică, fost inspector școlar general și secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării, ar putea deveni prima femeie care câștigă cea mai înaltă funcție din Ialomița.

PNL mizează pe experiența acumulată de Luminița Barcari în toate ramurile sistemului de educație din județ, dar și pe aprecierea de care aceasta de bucură în comunitatea ialomițeană. „Tinerii pleacă din Ialomița care încotro. Îi educăm, îi formăm, ca mai apoi să caute să se dezvolte profesional și financiar în alte părți pentru că administrațiile PSD de până acum nu le-au oferit niciun motiv să rămână. Nu i-au ajutat să facă primii pași ca antreprenori, nu i-au sprijinit prin crearea de locuri de muncă, nu au oferit servicii de sănătate decente pentru copiii, părinții sau bunicii lor. PSD a știut doar să folosească resurse județului, să acumuleze influență și nu a dat oamenilor nimic înapoi.”, spune Barcari.

Luminița Barcari: voi acționa doar în interesul ialomițenilor!

Luminița Barcari vrea să curețe Ialomița de PSD și, cu sprijinul echipei sale liberale, să o așeze în rândul județelor care contează. Prioritățile mandatului său sunt clare și în interesul tuturor ialomițenilor:  locuri de muncă şi atragerea de investiţii; asfaltarea şi extinderea reţelei de drumuri comunale şi judeţene; introducerea alimentării cu gaz în toate localităţile; modernizarea unităţilor de învaţământ şi a celor sanitare; consolidarea sistemului de irigaţii din judeţ sau devoltarea turismului de agrement. În mod normal, Ialomița trebuia să beneficieze deja de toate aceste dacă cei care o administrează de peste 30 de ani ar fi fost competenți. Din păcate, județul s-a afundat tot mai mult în sărăcie în ultimii ani.

Ialomița are nevoie de o administrație performantă, iar performanța este dintotdeauna un deziderat cheie pentru mine. Nu fac lucrurile cu jumătate de măsură, mă implic și mă dedic total tuturor proiectelor pe care le demarez, cu atât mai mult cu cât în joc este cuvântul pe care l-am dat ialomițenilor în toate dialogurile pe care le-am avut în ultimele luni cu ei. Acela că voi acționa tot timpul doar în interesul lor.”, declară Luminița Barcari.

Luminița Barcari este o profesionistă apreciată în județ, capabilă să aducă dezvoltare și un trai decent acolo unde administrațiile incompetente de până acum au adus doar sărăcie și stagnare. Barcari se bucură de tot sprijinul Guvernului Orban pentru a îndeplini prin investiții, competitivitate și inovare proiectele de dezvoltare a Ialomiței.

 

Realizat de SC Arthur and Regents SRL

La comanda PNL Ialomita

Cod AEP: 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.