Vesta, lider de piață al semnalizării rutiere din România
VESTA INVESTMENT este principalul producator de semne si marcaje rutiere din Romania. Este infiintata in 1994 si situata in localitatea Otopeni, in nordul Bucurestiului, cu acces direct la infrastructura rutiera (DN1) Bucuresti – Ploiesti si acces direct la calea ferata de centura Bucuresti.

Este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de produse de siguranta rutiera din Romania. Furnizeaza produse si servicii pentru institutii ale statului precum si autoritatilor locale la nivel national dar si companiilor private.

Activitatea principala este productia si instalarea tuturor echipamentelor si sistemelor de semnalizare rutiera, feroviara, navala si aeriana; produse pentru semnalizare a vehiculelor si pentru echiparea acestora cu echipamente pentru securitatea pasiva a traficului: truse medicale, triunghiuri, stingatoare, placi ADR, truse ADR si altele.

Compania dispune de tehnologie de ultima generatie care ii permite sa produca o cantitate mare de unitati pe an la standarde inalte de calitate tehnica.

Marcajele rutiere:

Marcajele rutiere servesc la organizarea circulaţiei, la avertizarea sau la îndrumarea participantilor la trafic si pot fi folosite de sine stătător sau în asociere cu alte mijloace de semnalizare rutieră, a caror semnificaţie o completează sau precizează. Mai multe detalii despre marcajele rutiere oferite de VESTA INVESTMENT regasiti aici.

Indicatoare rutiere:

Indicatoarele rutiere produse de SC VESTA INVESTMENT SRL sunt confectionate conform SR 1848-1,2,3/2011 si in conditiile de calitate prevazute in SR EN 12899 – 1/2007. De asemenea, producem indicatoare feroviare destinate semnalizarii pe calea ferata. Vesta Investment este autorizata ca furnizor feroviar, avand omologare AFER. Mai multe detalii despre indicatoarele rutiere oferite de VESTA INVESTMENT regasiti aici.

Semnalizare lucrari:

Odata cu reabilitarea sectoarelor de drum existente a luat o mare amploare folosirea indicatoarelor de semnalizare rutiera pe timpul lucrarilor – indicatoare temporare (de santier). Indicatoarele rutiere temporare si mijloacele auxiliare de semnalizare a lucrarilor sunt destinate informarii participantilor la trafic asupra aparitiei unui obstacol, santier fix/ mobil sau deviere de circulatie. Mai multe detalii despre indicatoarele de semnalizare rutiera oferite de VESTA INVESTMENT regasiti aici.

Dirijare trafic:

Semnalizarea traficului rutier este completata cu diverse echipamente pentru dirijarea si protectia traficului si a pietonilor, echipamente produse de Vesta, cum ar fi: dispozitive de limitare a vitezei, dispozitive antiparcare, butoni si placute reflectorizante, parapeti lestabili, separatoare de sens, stalpi ornamentali si de ghidare, oglinzi rutiere, balize antiorbire, panouri de limitare a accesului. Mai multe detalii despre produsele de dirijare trafic oferite de VESTA INVESTMENT regasiti aici.

Accesorii auto:

Codul rutier impune dotarea autovehiculelor cu trusa sanitara, stingator si 2 triunghiuri de presemnalizare avarie. Produsele noastre sunt omologate international conform reglementarilor CEE – ONU. Produsele sunt certificate de Registrul Auto Roman. Trusele ADR sunt agreate de IPROCHIM S.A. Mai multe detalii despre accesoriile auto oferite de VESTA INVESTMENT regasiti aici.

Securitatea muncii:

Trusele sanitare sunt destinate dotarii posturilor de prim ajutor fixe fara cadre medicale din intreprinderi, sevestactii de productie, spatii comerciale, unitati de alimentatie publica si hoteliera, unitati prestatoare de servicii, piete agroalimentare, scoli, gradinite, crese etc. Mai multe detalii despre produsele de securitate a muncii oferite de VESTA INVESTMENT regasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*