În perioada 18-20 mai 2022, Naval Group participă la expoziția Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) din București. Naval Group va prezenta tehnologiile sale de vârf, concepute pentru a satisface nevoile marinelor moderne, oferind nave de suprafață și sisteme de înaltă tehnologie, precum și soluții care acoperă întregul ciclu de viață al navelor.

Vino să ne întâlnim la standul B811!

Consolidarea capacităților Marinei Române

Corveta Gowind® a Naval Group selectată de Marina Română este soluția perfectă pentru ca România să își desfășoare, ca partener important al NATO, misiunile strategice în Marea Neagră și să consolideze capacitățile europene de apărare.

România va beneficia de tradiția îndelungată de excelență și experiență a Naval Group. Platforma și sistemul de luptă Gowind®, inclusiv sistemul de management al luptei SETIS®, oferă un set cuprinzător de capabilități de luptă de ultimă generație, conform standardelor NATO, testate în războiul anti-suprafață, antisubmarin și antiaerian. Gowind® este testat pe mare și utilizat deja în serviciul Marinei Egipteană, fiind o soluție aleasă și de alte țări.

Naval Group și partenerul său SNC (Șantierul Naval Constanța) au fost selectați în anul 2019 pentru a construi patru noi corvete multi-misiune Gowind, pentru a moderniza fregatele T22 ale Marinei Române și pentru a dezvolta un centru de mentenanța și un centru de antrenament.

Naval Group își prezintă tehnologiile de vârf la BSDA

Standul Naval Group la BSDA va reflecta oferta sa cuprinzătoare, cu accent pe nave de suprafață și soluții de război anti-submarin, inclusiv:

Corveta Gowind®

Gowind® este răspunsul Naval Group la provocările de securitate și apărare ale secolului 21. Este o navă combatantă de suprafață, multi-misiune, de dimensiunea unei corvete care oferă capabilități în toate domeniile. Este concepută pentru a îndeplini întregul spectru al operațiunilor de apărare navală și al rolurilor de securitate maritimă, cu cel mai înalt nivel de performanță.

Robustă, puternic echipată, foarte manevrabilă, Gowind® integrează, prin sistemul de management al luptei SETIS® al Naval Group și soluțiile structurale inovatoare, senzori și arme de ultimă generație. Conceput din etapele inițiale ale procesului de inginerie pentru a fi utilizat împotriva amenințărilor aeriene, navale sau subacvatice, Gowind® este polivalent prin proiectare.

Gowind® se bucură de un succes comercial semnificativ, 12 unități fiind deja vândute. Cele mai multe dintre ele sunt construite la nivel local prin transfer de tehnologie și parteneriate cu industria locală.

Torpila ușoară MU90

MU90 este referința pentru torpilele ușoare. Proiectată și construită cu cea mai avansată tehnologie, este capabilă să contracareze orice tip de submarin nuclear sau convențional, inclusiv pe cele cu semnătură acustică foarte atenuată, adânc scufundate, evazive, care desfășoară sisteme anti-torpile sau aflate pe fundul mării în zonele litorale. MU90 poate fi operat fără nicio degradare a performanței de pe orice tip de platformă, cum ar fi nave de suprafață, aeronave cu aripă fixă ​​și rotativă.

Dovedită pe mare cu peste 350 de teste, inclusiv trageri reale în emisfera nordică și sudică și peste 1.000 de unități produse pentru 12 marine, torpila ușoară MU90 garantează maturitate și fiabilitate operațională deplină. Este arma de descurajare pentru a proteja abordările maritime și desfășurarea forțelor navale.

CANTO®: contramăsură anti-torpilă

CANTO® reprezintă un pas înainte în domeniul apărării anti-torpile. Bazat pe conceptul de diluare/confuzie, este singura soluție capabilă să protejeze navele de suprafață atât împotriva celor mai avansate torpile, cât și a celor din generația anterioară.

CANTO® acționează complet independent de torpilele care atacă. Principiul său constă în saturarea sonarului torpilă și a procesării datelor prin generarea unei imagini tactice permanent reînnoite, având ca rezultat epuizarea energiei torpilei(lor). Datorită numărului limitat de CANTO® necesar și compatibilității sale cu majoritatea lansatoarelor, CANTO® poate fi instalat cu ușurință la bordul oricărei nave de suprafață.

Servicii

Naval Group oferă o gamă de servicii care acoperă întregul ciclu de viață al unei nave, de la proiectare la construcție, întreținere și dezmembrare. La Naval Group, peste 5.000 de angajați localizați în Franța și în străinătate, sunt responsabili pentru proiectarea, producția și implementarea suportului logistic integrat, suportului în serviciu, pentru modernizarea navelor, formarea, simulatoarele și infrastructurile marine. Pentru a optimiza disponibilitatea navelor, Naval Group dezvoltă soluții inovatoare de servicii digitale în domeniile securității cibernetice și întreținerii inteligente.

Despre Naval Group

Astăzi, Naval Group desfășoară peste douăzeci de programe majore de asistență în serviciu. În fiecare an, aproximativ cincizeci de nave de suprafață și submarine sunt întreținute în Franța și în străinătate, bazându-se pe expertiză rară și pe parteneriate industriale de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*