Şantierul Naval Constanţa (SNC) a depus astăzi, la Curtea de Apel Constanța, o cerere de renunțare la judecată în dosarul de contencios administrativ și fiscal pe care l-a deschis pentru a contesta HG nr. 48 / 2018, actul normativ care fundamentează derularea procedurii de achiziţie aferentă Programului de înzestrare esenţial „Corvetă multifuncţională”.

Cererea de chemare în judecată a fost formulată strict în cadrul legal prevăzut de legea contenciosului administrativ, fără a se solicita suspendarea actului normativ contestat, se arată în documentul depus de SNC.

Potrivit documentului menționat, decizia SNC de renunțare la judecată vine după ce acțiunea companiei a fost prezentată atât de mass-media, cât și de ministrul Apărării, Gabriel Leș, drept principalul motiv pentru care MApN a suspendat procedura de achiziție a corvetelor.

“Pentru a veni în întâmpinarea dorinței Guvernului României de a finaliza cât mai repede procedura de achiziție și pentru a înlătura orice impediment privind acțiunea formulată de societatea noastră, declarăm expres prin prezenta cerere că renunțăm la judecată”, se arată în documentul depus la Curtea de Apel Constanța.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*