Deși în trecut vacanțele pe iahturi erau o modă doar printre vedete și milionari, astăzi nu mai sunt doar pentru cei înstăriți, devenind o opțiune bună pentru majoritatea oamenilor.

Mulți dintre ei aleg să petreacă concediul pe iaht, fie că au parte de o zi relaxantă pe iahtul Alezzi, fie că aleg o croazieră de câteva zile pe Marea Mediterană, bucurându-se de activități precum sporturi acvatice, pescuit, dar și de activitățile pe care le pot face exclusiv pe iaht, in funcție de dotările și facilitățile acestuia.

Alezzi Yacht este “Unicul Yacht Catamaran din România proiectat special pentru a-ți oferi o experiență inedită”. Acesta are o capacitate de 780 de locuri pe scaune, dispunând și de trei punți destinate publicului. Iahtul este ancorat în Dana 9 a Portului Midia, punctul de plecare în mini-croazierele spre Portul Tomis. Este în topul alegerilor tinerilor dornici de o plimbare pe mare, o experiență unică pe ritmul muzicii.

Alezzi Yacht are, de asemenea, și o ieșire specială, cea de tip “family”, o mini croazieră unde și copiii vor putea urca la bord. Prețul acesteia este de 250 lei de persoană, pentru restul ieșirilor fiind de 350 lei.

“A fost o experiență plăcută, fiind prima data pe yacht. Acesta avea 3 punți, însă cea de sus, in aer liber, era perfectă pentru tineri, acolo unde distracția era la maxim. Aproximativ o oră yacht-ul nu a părăsit portul, dar mai apoi a ieșit ușor în larg. Priveliștea era absolut superbă, mai ales că soarele apunea și au ieșit cele mai frumoase poze. Am comandat ceva de băut și 2 dintre specialitățile lor culinare. Au avut si invitați, a cântat 3 Sud Est, lumea fiind înnebunită și fascinată mai ales de melodiile vechi, care le trezeau amintiri. Ce ar mai fi de adăugat, ar fi faptul că cel mai frumos este atunci când mergi cu gașca, să fie cât mai mulți prieteni, ca și distracția să fie pe cinste.” este declarația Dianei Vulturu, o tânără de 23 de ani, care mai susține că s-ar reîntoarce oricând acolo.

Alegând o plimbare cu iahtul, românii se pot bucură de o aventură minunată și exlusivistă, trăind o senzație unică de libertate și aventură.

Desigur că există și persoane care își doresc să se relaxeze mai multe zile în marine idilice sau în golfuri spectaculoase, să savureze o cafea admirând turcoazul mării și pentru aceștia alegerea ideală ar putea fi închirierea unui iaht in Grecia.

O croazieră pe iaht în jurul insulelor Ciclade, atunci când croaziera începe Mykonos sau Paros și insulele Saronic atunci când începe din Atena oferă libertate și confort tuturor. Interesant este că pasagerii aleg ritmul, iar programul poate fi schimbat oricând atunci când aceștia descoperă o insulă pe care și-ar dori să o viziteze.

In fiecare după amiază se va discuta programul pentru următoarea zi pe baza preferințelor pasagerilor, se vor adapta excursiile în insulele grecești conform intereselor lor, fiind doar sfătuiți asupra celor mai bune locuri și insule pentru a descoperi cultura locală și tradițiile din Grecia.

Pentru oamenii care își doresc o relaxare pe propriul yacht privat, fără străini la bord, Grecia este cu siguranță cel mai bun loc pentru un iaht cu vele. Insulele grecești au plaje uimitoare, sătuce pitorești și peisaje unice, dar și bucătării delicioase.

Prețul este mai ieftin decât multe opțiuni de vacanță, cu toate că este o experiență superioară. Închirierea iahtului costă 4110 euro pentru 7 zile, iahtul fiind disponibil pentru 6 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.