Un tort de îngheţată de 70 de kilograme, considerat un record în România, a fost realizat de Gabriel Frânculescu, din Craiova, în cadrul Expoziţiei Internaţionale GastroPan de la Târgu Mureş, în cinstea Centenarului Unirii şi a împlinirii a 10 ani de când este organizată această expoziţie.

Tortul a fost tăiat duminică şi a fost împărţit, gratuit, tuturor vizitatorilor şi participanţilor la Expoziţia Internaţională GastroPan, în ultima zi a manifestării, care este dedicată degustării noutăţilor din industria cafelei şi îngheţatei.

Expoziţia GastroPan este organizată de Boro-Info Group, prin redacţia revistelor de specialitate „Brutarul-Cofetarul” şi „Gastromedia”, în spatele cărora se află Ildiko Varadi-Erdos, Janos Varadi şi Boroka Jakab şi a reunit în acest an la Complexul Expoziţional Imperial Inn din Târgu Mureş peste 150 de expozanţi din ţară şi străinătate, furnizori de produse şi servicii pentru afacerile din sector, cărora li se alătură numeroase brutării, cofetării, restaurante şi HoReCa.

GastroPan este organizată în colaborare cu asociaţiile de specialitate ROMPAN, ANAMOB, ANBCT, Euro-Toques şi Uniunea Internaţională a Brutarilor şi Cofetarilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.