Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat joi că că formula de conducere a PSD Viorica Dăncilă, Marian Oprişan, Niculae Bădălău ar fi „un coşmar”. Negoiţă afirmă ca nu candidează la nicio funcţie de conducere în partid.

„Nu mă interesează să candidez la nimic”, a spus Negoiţă înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat dacă la congres are de gând să candideze pentru o funcţie de conducere în partid.

Întrebat, de asemenea, cum vede o echipă formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprişan şi Niculae Bădălău la conducerea partidului, Negoiţă a răspuns: „Un coşmar”.

„O să vă argumentez ulterior. Nu vreau să intru prea mult în detalii, aşa scenarii putem să ne imaginăm multe, ăsta pe care mi l-aţi spus e într-adevăr de coşmar, dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii”, a spus Negoiţă.

Negoiţă a menţionat că în acest moment PSD are probleme de rezolvat în interior şi de răspuns la întrebarea de ce cetăţenii României au devenit într-o foarte mare măsură atât de pesimişti referitor la această guvernare, conform AGERPRES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.