Primăria Oradea a anunţat joi că va pune la dispoziţia bihorenilor un tren închiriat de la CFR, cu opt vagoane, pentru a organiza o deplasare a tuturor celor care doresc la Alba Iulia, în data de 1 Decembrie, pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.

Trenul închiriat va oferi minim 550 de locuri şi maxim 960 de locuri, inclusiv la cuşetă, şi va parcurge itinerarul Oradea – Cluj Napoca – Alba Iulia şi retur.

Primăria Oradea asigură, din bugetul local, suma de 72.500 lei pentru această deplasare, bani aprobaţi de Consiliul Local în luna mai a acestui an, o parte din costuri, circa jumătate, urmând să fie suportată de către participanţi, potrivit Agerpres.

Plecarea din Oradea va avea loc în data de 1 decembrie, ora 1,00, iar întoarcerea din Alba Iulia se va face pe data de 2 decembrie, ora 2,00.

Cei care doresc să participe la festivităţile organizate de Ziua Naţională la Alba Iulia în cadrul acestui marş au posibilitatea să îşi cumpere bilete de clasa a II-a în valoare de 90 de lei, fie la vagon tip cuşetă, de 150 de lei/persoană.

Doritorii pot să să îşi rezerve din timp locurile la ghişeele de încasări din Piramida Primăriei Oradea, până în data de 12 octombrie.

Organizatorii deplasării sunt Primăria Municipiului Oradea, în colaborare cu Asociaţia Naţională Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Bihor şi cu alte asociaţii şi fundaţii cultural patriotice din Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.