Partidul Național Liberal este hotărât să scoată județul Ialomița din gherele incompetenței pesediste cu ajutorul Luminiței Barcari, profesoara de fizică și chimie a multor tineri ialomițeni.

Liberala, care în ultimii ani a condus Inspectoratul Școlar Ialomița și a sprijinit învățământul preuniversitar din poziția de secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării, a intrat în competiția pentru președinția CJ Ialomița cu un singur gând: „Simt că acest județ mi-a dat multe în dar și, dintre toate darurile, determinarea de a munci mereu a fost valoroasă și, drept răsplată, am decis să mă implic mai mult. Ialomițenii sunt oameni cu suflet mare, care știu să zâmbească și pe cea mai aprigă secetă din Bărăgan și care știu că rostul pâinii de pe masă e rostul muncii lor. Ei merită conducători pe măsură!

Născută la Țăndărei, școlită la Fetești, unde a și avut primul loc de muncă, cu prieteni și rude la Urziceni și Slobozia, fiecare localitate din județ îi este cunoscută. Barcari este o ialomițeancă mândră de originile sale și, oricâte oferte de a părăsi județul a avut de-a lungul timpului, nimic nu a clinti-o din locurile în care știa că poate face bine. Ca dascăl și, mai nou, candidat al PNL pentru președinția Consiliului Județean, a bătut Ialomița în lung și în lat și a auzit direct de la oameni ce nu merge, ce îi doare, de ce sunt dezamăgiți și ce le-ar fi de folos pentru o viață decentă.

Viziunea și proiectele mele au la bază toate neajunsurile ialomițenilor și piedicile puse în calea unui trai mai bun pentru ei. Nu neg, însă, că și familia mea a fost o inspirație pentru decizia de a candida anul acesta și pentru suflul inovator pe care vreau să îl aduc județului. Mama a fost la rându-i cadru didactic, a educat generații de elevi, tatăl meu s-a ocupat cu agricultura crezând fără încetare în bogăția cu care pământul Bărăganului a fost binecuvântat, iar soțul meu s-a dedicat binelui fizic, fiind și acum chirurg la spitalul din Fetești. Cred că nimic nu este întâmplător, iar experiența mea profesională, împreună cu moștenirea  familială de a face bine, vor face diferența în Ialomița pe 27 septembrie!”, declară Luminița Barcari.

Prima zi de școală a găsit-o și anul acesta pe Luminița Barcari alături de colegii și elevii de la Liceul Teoretic „Carol I” din Fetești. Din mijlocul tinerilor își ia energia și puterea de a lupta împotriva unei administrații locale și județene profund pesedizată, învechită, incompetentă și incapabilă să consume banul public în beneficiul cetățenilor.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere și agricole, atragerea de fonduri europene, o administrație credibilă pentru un mediu de afaceri stabil, noi locuri de muncă pentru ca tinerii să rămână acasă și exploatarea potențialului turistic sunt doar câteva din proiectele echipei PNL pentru Ialomița.

Realizat de SC Arthur and Regents SRL

La comanda PNL Ialomita

Cod AEP: 21200012

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.