Luminița Barcari, candidata liberală la șefia CJ Ialomița, a arătat într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook importanța pe care o are dialogul dintre cetățeni și reprezentanții administrației publice locale pentru dezvoltarea județului.

În întâlnirile mele cu ialomițenii am auzit mereu aceleași reproșuri: nu sunteți ascultați, informațiile sunt puține și le obțineți cu greu, vă sunt ignorate propunerile. Reușitele unei administrații țin foarte mult de dialogul reprezentanților ei cu cetățenii! Prin natura profesiei sunt un om al dialogului și al dezbaterilor. Vă asigur că dialogul nostru nu se încheie aici ci, dimpotrivă, abia începe! Realitățile județului nu se văd din spatele unui birou, ci pe teren.”, a scris Barcari.

Liberala și-a reiterat deschiderea pentru dialog nu numai în campanie, ci pe toată durata mandatului său: Sunt hotărâtă ca CJ Ialomița să devină o instituție deschisă, transparentă, aproape de cetățeni. Cei mai importanți parteneri ai mei sunteți voi, ialomițenii, iar ușa mea vă va fi tot timpul deschisă! Împreună putem demonstra că #sepoate!”.

 

Realizat de SC Arthur and Regents SRL

La comanda PNL Ialomita

Cod AEP: 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.