Vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, președintele PNL Ialomița, deputatul Tinel Gheoghe, candidata liberală la președinția CJ Ialomița, Luminița Barcari, și candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Slobozia, Dragoș Soare, au discutat cu ialomițenii despre proiectele de investiții necesare pentru dezvoltarea județului.

În mai puțin de un an, Guvernul PNL a reușit:

✓ să seteze drept obiectiv dublarea numărului de gospodării conectate la rețeaua de gaze din toată țara, mai ales că în Ialomița doar 8 localități din 66 sunt racordate la rețeaua de gaze;

✓ să aprobe indicatorii tehnico-economici pentru Pasajul de la Drajna, prin hotărâre de Guvern; valoarea proiectului: 133,43 de milioane de lei din fonduri europene, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare;

✓ să demareze, în luna aprilie, lucrările de reparații la podul pe DN21 km 89+668 la Slobozia, peste Râul Ialomița, iar stadiul fizic din prezent este de aproximativ 20%; valoarea totală a proiectului se ridică la 3,6 milioane de lei.

Ialomița are nevoie de o dezvoltare accelerată, bazată pe atragerea de fonduri europene, iar echipa PNL își asumă să implementeze proiecte importante care vor schimba fața județului! Pregătim multe proiecte de dezvoltare în Ialomița, pentru care avem și bugete.”, a declarat Barcari. Printre ele se numără:

✓ dezvoltarea agriculturii, pentru că în Ialomița acest sector contează foarte mult pentru comunitate. Guvernul PNL a alocat de la bugetul de stat 1,403 miliarde de lei pentru susținerea activităților din sectoarele vegetal și zootehnic în contextul crizei economice generate de pandemia COVID 19, precum și pentru despăgubirea fermierilor.

✓ din 18 septembrie a început plata Schemei de ajutor de stat acordat producătorilor agricoli care au avut în toamna lui 2019 culturi afectate de seceta pedologică.

Realizat de SC Arthur and Regents SRL

La comanda PNL Ialomita

Cod AEP: 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.