Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul campusului social Henri Coandă, a fost eliberat condiționat.

Decizia Tribunalului Constanța este definitivă.

Alexandru Mazăre, eliberat condiționat

Tribunalul Constanța a respins, vineri, contestația formulată de Dna la decizia Judecătoriei Mangalia prin care Alexandru Mazăre putea ieși din închisoare.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanţa, împotriva sentinţei penale nr.1026 din data de 20.06.2024 pronunţată de Judecătoria Medgidia în dosarul penal nr. 5523/256/2024, privind pe condamnatul Mazăre Alexandru”, se arată în minuta instanţei.

Alexandru Mazăre fusese condamnat pentru corupție

În anul 2022, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe Alexandru Mazăre, fratele fostului primar din Constanța, Radu Mazăre, la 3 ani de închisoare într-un dosar de corupție în care au mai fost implicați Radu Mazăre și afaceristul Avraham Morgenstern, conform info-sud-est.ro

Pe atunci, instanța a confiscat de la Alexandru Mazăre și suma de 800.000 de euro. Dosarul, instrumentat de DNA, vizează o dare de mită la licitația pentru construirea cartierului de locuințe sociale „Henri Coandă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*